stvnbt realiseert responsive website voor Inzicht

 

Wie is Inzicht?

Zij zijn een onderscheidend coach- en opleidingsinstituut en hebben zich door de jaren heen gespecialiseerd in het ontwikkelen, begeleiden en trainen van mensen op het vlak van persoonlijk en professioneel leiderschap. Zij geloven dat de wereld een stuk mooier wordt wanneer mensen groeien tot het punt dat zij zich bewust zijn van hun eigen potentieel en dit kunnen toepassen in hun dagelijkse leven. Zij zijn van mening dat zowel zakelijke als individuele groei en succes begint bij bewust persoonlijke groei.
 

Wat hebben wij voor Inzicht gedaan?

Een vernieuwde huisstijl door Léon Koelewijn a.k.a. Concepticus, met een nieuw logo en bijbehorende pay-off: ‘Bewust persoonlijke groei’, visitekaartjes en templates voor huisstijlgebruik op briefpapier/voorbladen/offertes. Een vernieuwde responsive website door stvnbt in samenwerking met Lined Webdevelopment. Ook verzorgen wij de lay-out voor de maandelijkse nieuwsbrief en de lay-out voor Social Media uitingen op Facebook en LinkedIn.


 

Jasper en Desirée over ons

'Steven en Leon zijn een uitstekend team om mee samen te werken. Beiden zijn eigenwijs goed in hun vak, nemen uitgebreid de tijd om mee te denken, mee te bewegen en uit te dagen en hebben ons precies dát geleverd wat wij voor ogen hadden met onze nieuwe branding. Daar waar wij mensen en organisaties helpen met bewust persoonlijke groei hebben zij ons geholpen vanuit hun expertise met onze groei. Hoe mooi is dat! Ze hebben met ons weer een promotor erbij.'

Bekijk hier het online resultaat: www.inzicht.nl

We gebruiken cookies om de website te verbeteren en te analyseren.
 Cookies NIET accepteren